Застосунок Google Фото отримав новий редактор відео

 


 Цього місяця Google повідомив, що зайнятий інтеграцією нового редактора відео в Google Фото. Компанія підтвердила, що запропонує понад 30 розширених елементів керування, які дозволять користувачам редагувати відео прямо у програмі. Google не повідомив, коли цей відеоредактор стане доступним для всіх, але деякі користувачі вже почали його отримувати. Тим часом, компанія додала кілька змін у Gmail та Chrome.

Представлений відеоредактор може похвалитися безліччю нових інструментів, які допоможуть вам обрізати відео, застосовувати різні фільтри, стабілізувати відео і навіть змінювати перспективу. Крім цього, він пропонує безліч інших параметрів, які дозволять регулювати яскравість, насиченість, контраст і теплоту записаних відео.

Як використовувати новий редактор відео в Google Фото?

Все, що вам потрібно зробити, щоб відредагувати відео, – це натиснути кнопку «Змінити». Одразу з’явиться новий інтерфейс редагування, за умови, що ви вже отримали оновлення.

У новому інтерфейсі редагування є дві вкладки, які допомагають виконувати кілька завдань, як-от кадрування, додавання фільтрів і налаштування відео. Інша вкладка під назвою «Ще» містить інструмент розмітки.

Вкладка «Обрізка» має різні налаштування співвідношення сторін, які можуть стати в нагоді під час кадрування відео. Опція «Безкоштовно» дозволяє обрізати відео без будь-яких обмежень.

Інші властивості

Є ще дві кнопки, які дозволяють обертати відео і змінювати перспективу. Також є кнопка скидання, яка дозволяє скасувати всі зміни. На вкладці «Налаштування» розташовані різні інструменти, що дозволяють налаштовувати відблиски, баланс білого, контраст і відтінок шкіри. Крім того, ви можете використовувати цю опцію, щоб змінити відтінок, теплоту, насиченість, тіні та яскравість.

На вкладці «Фільтр» є кілька готових фільтрів, які додають круті ефекти відео. Варто відзначити, що новий відеоредактор для Google Фото в даний час доступний деяким користувачам, а деякі останні версії програми ще не отримали його. Це говорить про те, що Google може розгорнути оновлення на стороні сервера. У найближчі дні очікується

 

 

0 Коментарі