Керівник Xiaomi розповів про зміни MIUI 11


Директор відділу розробки та дизайну MIUI відповів китайським журналістам на ряд питань, що стосуються нових функцій і можливостей фірмової оболонки. Велике оновлення MIUI 11 очікується на початку цього літа.
Одним з головних нововведень MIUI 11 стане повністю перероблений дизайн системних іконок — вони будуть виконані в єдиному стилі, заснованому на концепції Google Material Design. Інші елементи оболонки, наприклад меню налаштувань і шторка з перемикачами, також піддадуться редизайну, але не такому помітному.
В системі з’явиться режим максимального енергозбереження: інтерфейс стане чорно-білим, а будь-які повідомлення перестануть відображатися. В налаштуваннях функції можна буде виставити виключення на програми, пуш-повідомлення від яких зможуть приходити.
З інших нововведень фахівець зазначив автоматичне видалення скріншотів після їх публікації, більш зручне угруповання повідомлень в шторці й темну тему — як для системного інтерфейсу, так і для сторонніх додатків, з якими домовиться виробник.

0 Коментарі