У Facebook з'явиться розділ з профілями померлих людей



Соціальна мережа Facebook впроваджує нову опцію. Тепер користувачам не будуть приходити нагадування з закликом привітати померлого друга з днем ​​народження або запросити його на вечірку.

Розробники Facebook вирішили створити окремий розділ для померлих друзів і родичів. Відтепер, якщо користувач мегапопулярной соцмережі помер, його обліковий запис не буде «просити» про привітання з днем ​​народження або про запрошення на захід, інформує enovosty.com/news.

Пов'язано це з тим, що для людей,
у яких в друзях є загиблий друг, дуже травматичні подібні нагадування.

Аналітики підрахували, що більше 30 млн чоловік щомісяця відвідують сторінки померлих людей, щоб вшанувати їх пам'ять. Завдяки новому розділу можна буде безболісно переглядати сторінки тих, кого вже немає в цьому світі.
Операційний директор Facebook Шеріл Сандберг повідомила, що в соцмережі з'явиться вкладка для меморіальних інтернет-профілів. В цьому розділі друзі і родичі померлого зможуть обмінюватися різними повідомленнями.

Новая опция заработает благодаря искусственному интеллекту. Именно он будет определять, жив ли тот или иной пользователь Facebook.

Читать полностью на https://enovosty.com/news_technology/full/1104-v-facebook-poyavitsya-razdel-s-profilyami-umershix-lyudej

0 Коментарі