Анонсовано підтримку DirectX 12 на Windows 7




Однією з переваг Windows 10, в порівнянні з попередніми операційними системами, є наявність API DirectX 12, що пропонує ряд різних ігрових поліпшень. Для компанії, яка активно намагається «пересадити» користувачів з Windows 7 на Windows 10, анонс підтримки DirectX 12 на Windows 7, став великим і дуже дивним сюрпризом. Софтверний гігант повідомив, що розробники зможуть використовувати DirectX12 API на Windows 7. 
Першою грою з підтримкою цих API стане World of Warcraft від Blizzard.
Розробники з Blizzard повідомили Microsoft, що різні функції DirectX12 дозволяють досягти більш високих показників кадрів за секунду в Windows 10. Blizzard хоче отримати такий самий результат і на Windows 7, якою все ще користуються багато геймерів.
Ми в Microsoft намагаємося максимально оперативно реагувати на відгуки наших користувачів і по можливості задовольняти їх прохання чи вимоги. Тому, коли ми отримали відгуки Blizzard та інших розробників, ми вирішили діяти і надати їм можливість використовувати D3D12 на Windows 7. Це дає можливість розробникам скористатися перевагами DirectX12 і при цьому зберегти підтримку старих операційних систем.
Поки що World of Warcraft: Battle for Azeroth є єдиною грою, що підтримує DirectX 12 на Windows 7 (для цього треба встановити патч 8.1.5), але Microsoft працює також з декількома іншими розробниками.

0 Коментарі